Over ons.

Barbers op de gewenste locatie laten bezorgen is niet alleen tijdbesparend maar ook flexibel. Barberthuisbezorgd komt namelijk ook buiten de reguliere openingstijden scheren of bijwerken. Wij weten dat jouw tijd kostbaar is. 

Wat doen wij?

Wij komen bij jou op locatie langs om ervoor te zorgen dat jij de kapsel en baard hebt die jij wilt en dat terwijl je van je drankje geniet of je lievelings serie aan het kijken bent.

Wie zijn wij? en hoe zijn wij begonnen?

Wij zijn een jonge team die wekelijks bij de barber te vinden waren, echter hadden we zeer lange dagen op werk en kwamen we op het idee om onze vaste barber thuis uit te nodigen. 

Dit werd één groot feest en door de tijd heen werd onze groep groter en moest de barber nog twee barbers bellen om onze haren en baard te doen. 

Dit was onze moment waar we altijd naar uitkeken en die gunnen wij jullie ook!

hair-style-1.jpg
gentleman-5043668_1920

Gezondheid

Onze barbers houden zich strikt aan de gezondheid regels vanwege het coronavirus en dragen een mondkapje en handschoenen om zo jou gezondheid te waarborgen

Je hoeft niet te reizen en zult onderweg geen mensen tegen komen waardoor je minder risico oploopt.

 

Trending styles

Hoe denken onze klanten over ons?

Zeer vriendelijke barber uit Amersfoort die om de 2 weken bij mij langs komt. Soms komt de barber ook bij mijn ouders thuis omdat mijn vader ook geknipt moet worden.

testimonial 4
Jeroen V.
Vanwege mijn werktijden in de horeca is het erg lastig om een afspraak te maken bij de barber. Gelukkig kan Barberthuisbezorgd gewoon bij ons langs komen en dat voor een scherpe prijs.

testimonial 2
Steve W.
Erg tevreden over Barberthuisbezorgd.
Op zaterdagavond zitten we meestal met vrienden thuis en dan zitten we lekker een drankje te doen en als de barber ook komt dan is het ook één groot feest!
testimonial 1
Thomas K.

Reserveer voor 3 personen of meer en krijg 10% korting

Alleen je baard bijwerken of wil je het complete plaatje? We’ve got you covered.